Zastanawiamy się z żoną nad otworzeniem czegoś własnego. Akurat mała restauracja z lokalnymi przysmakami powinna się u nas sprawdzic, jak myślicie? To na razie luźny pomysl, ale żona ma zacięcie do gotowania, to prawdziwa pasjonatka, no i ma wyksztalcenie kierunkowe. Ja natomiast duzo czytam na temat prowadzenia takiego biznesu, oraz na tematy potrzebne przy ogarnianiu całego przedsięwzięcia. Np. na
https://www.unileverfoodsolutions.pl/Aktualnosci/Gastrostrefa/Bezpieczenstwo_zywnosci_zagrozenia_i_winowajcy.html ogarniałem temat bezpieczeństwo żywności. Generalnie, jesli ktos jest oczywiscie z branży, to polecam UnileverFoodSolutions.pl bo sporo tam cennej wiedzy. No ale licze tez na Wasze rady i sugestie i ciekawe linki dla osób takich jak my (myślących o rozpoczęciu przygody z branżą). Z góry dziękuję.